Hétvégi hagyomány új szintre emelve! A székelykáposztát most prémium, helyi alapanyagokkal készítjük:
-
sovány sertéscomb – omlós, szaftos
-
Heiter füstölt oldalas – a klasszikus füstös mélységért
-
Heiter Velencei mangalica kolbász – kézműves különlegesség
-
fermentált savanyú káposzta – házias, rusztikus alap
-
habart házi tejföl – kérhető laktózmentes változatban
-
Már Vártalak Pékség kovászos kenyere – 2 vagy 4 szelet, frissen sütve
👉 Kiszerelések:
-
2 személyes tál (1 kg, 2 szelet kenyér): 8 900 Ft
-
4 személyes tál (2 kg, 4 szelet kenyér): 17 900 Ft
🥣 Opcionális különlegesség: kérheted gerslis (árpagyöngyös) verzióban is! A gersli egy régi magyar gabona, amely nemcsak selymesen sűríti az ételt, hanem egészséges is: magas rosttartalmú, lassan felszívódó, laktató és ásványi anyagokban gazdag.
❗ Csak előrendeléssel (hétfő–csütörtök 18:00-ig), pénteken és szombaton frissen készítve, limitált mennyiségben.
🚚 Szállítás és csomagolás: díjmentes.